Nurmeksessa, Kannaslahden puunpudotuspaikalla on lauantain 30.7. ja maanantain 8.8. välisenä aikana tyhjennetty proomun päällä täytenä ollut polttoainesäiliö. Polttoöljyä anastettiin useita tuhansia litroja. Poliisi huomauttaa, että kevytpolttoöljyn käyttö on rajoitettu ja aine sisältää väriaineen, joka jää koneen polttoainejärjestelmään. Dieselin sijaan polttoöljyä oikeudettomasti käyttävä voi saada mojovan veroseuraamuksen.

***Joensuu. Havaintoja kaivataan myös Joensuun Heinävaarasta. Heinäkuun 15. ja 24. päivän välillä on Heinävaaran koulun seiniä ja ulkona olevia, muun muassa leikkipaikan rakenteita sotkettu kirjoituksilla ja muilla töhryillä. Teksti ”seko” toistuu töhryissä. Myös koulun läheisyydessä olleet talojen postilaatikot ovat saaneet oman osuutensa töhertelyistä., kertoo Itä-Suomen poliisi.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi Vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Aiheeseen liittyen