Polvijärvi. Poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan puukotuksesta, joka tapahtui kesäkuussa Polvijärvellä. Miestä epäillään myös kahdesta muusta törkeästä pahoinpitelystä.

Poliisi sai 15.6.2022 klo 16.30 hätäkeskuksen kautta ilmoituksen Polvijärvellä yksityisasunnossa tapahtuneesta puukotuksesta. Poliisi otti tapahtumapaikalta noin 50-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen kiinni rikoksesta epäiltynä törkeään pahoinpitelyyn. Asunnossa oli epäillyn lisäksi paikalla noin 30-vuotias naispuolinen uhri sekä kolme muuta henkilöä.Puhuttamisissa ja myöhemmin kuulusteluissa ilmeni, että epäilty mies oli riidan päätteeksi lyönyt uhria teräaseella käsivarteen. Poliisi takavarikoi teossa käytetyn veitsen toisen lähellä sijaitsevan asunnon parvekkeelta.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi noin 50-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä 17.6.2022. Mies on edelleen vangittuna ja syyte asiassa on nostettava 17.8.2022 mennessä.

Vangittu mies on epäiltynä myös kahdesta muusta törkeästä pahoinpitelystä

Samassa kokonaisuudessa poliisi tutki myös kahta törkeää pahoinpitelyä, jotka tapahtuivat Polvijärvellä huhtikuussa 2022. Kyseinen vangittu noin 50-vuotias mies on rikoksesta epäiltynä myös näissä teoissa. Toinen teoista tapahtui kauppaliikkeen edustalla Polvijärven taajamassa ja toinen yksityisasunnossa. Yksityisasunnossa tapahtuneessa teossa on sama asianomistaja kuin 15.6.2022 tapahtuneessa teossa. Vangittua miestä epäillään nyt kolmesta törkeästä pahoinpitelystä.

Aiheeseen liittyen