perjantai, 14 kesäkuun, 2024

Porin Noormarkusta löytyi toistaiseksi tuntematon vainaja – poliisi pyytää tietoja

Pori. Lounais-Suomen poliisi sai lauantaina ilmoituksen Porin Noormarkussa maastossa löytyneestä kuolleesta henkilöstä. Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä ja tietoja vainajan henkilöllisyyden selvittämiseksi.

Maastossa liikkunut henkilö löysi vainajan lauantaina Noormarkun Asematien maastosta ja ilmoitti asiasta hätäkeskukseen. Ilmoittajan löytämä ruumis vaikutti olleen maastossa jo pidemmän aikaa, kertoo poliisi.

Vainajalta ei löytynyt henkilöllisyyspapereita tai muitakaan sellaisia papereita tai esineitä, joiden perusteella hänen henkilöllisyyttään olisi vielä pystytty selvittämään.

Tunnistatko mustan kangaslaukun?

Vainaja on todennäköisesti mies. Hänen yllään oli siniset farkut, ruskeat nahkakengät, musta nahkatakki sekä vihertävänruskea pusero, jonka kauluksessa on vetoketju. Vainajan viereltä löytyi musta kangaslaukku.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikista mahdollisista havainnoista tai tiedoista, jotka mahdollisesti voivat liittyä löydettyyn henkilöön. Poliisin arvion mukaan henkilö on menehtynyt kevään 2023 aikana.

Tietoja ja havaintoja esimerkiksi henkilön liikkeistä alueella voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteiseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä kuolemansyyntutkintana. Ainakaan tämänhetkisen tiedon mukaan poliisi ei epäile asiassa rikosta.

Artikkelikuvassa vainajan laukku. Kuva: Poliisi.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT