tiistai, 28 toukokuun, 2024

Räjähdys asuintalossa Upplands- Brossa – isot vauriot, yhteys rikollisverkostoihin

Ruotsi. Tukholman pohjoispuolella Upplands-Bron alueella sijaitsevassa asuintalossa tapahtui torstaiaamuna voimakas räjähdys, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Hälytys räjähdyksestä tuli 5.10 kello 7. Poliisi työskentelee tapahtumapaikalla suurilla resursseilla. Paikan päällä on myös pelastuspalvelu ja ambulanssi.

– Talossa ei näytä olleen ihmisiä, joten loukkaantumisista ei ole tietoa, kertoo Tukholman poliisin tiedottaja Daniel Wikdahl SVT:lle.

15-vuotiaan murhan tutkinnassa Skogåsissa epäiltynä esiintyvällä 25-vuotiaalla miehellä on yhteyksiä kyseiseen Upplands-Bron osoitteeseen. Miestä etsivä poliisi epäilee hänen olevan ulkomailla.

Poliisin esitutkinnassa miestä kuvataan murhatutkinnan avainhenkilöksi ja ”tunnetuksi rikolliseksi”. Poliisin mukaan mies on Bro-verkoston johtohahmo ja hänellä on yhteyksiä Foxtrot rikollisverkostoon, kertoo Aftonbladet.

– Olemme aloittaneet esitutkinnan törkeästä yleisen vaaran tuhotyöstä ja syttyvistä ja räjähtävistä aineista annetun lain rikkomisesta, Daniel Wikdahl sanoo lehdille.

Epäiltyjä tai pidätettyjä ei toistaiseksi ole.

Kuvat: Aftonbladet.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT