lauantai, 20 huhtikuun, 2024

Räjähdys ja tulipalo asuinrakennuksessa Ruotsin Tyresossa

Ruotsi. Tyresössä Tukholman kaakkoispuolella kerrostalo syttyi tuleen 18.2. yöllä räjähdyksen jälkeen, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

– Saimme useita soittoja kello 03:00 Öringessä tapahtuneesta räjähdyksestä ja onneksi meillä oli poliisiauto, joka oli melko lähellä. Paikalle saavuttuaan poliisi pystyi havaitsemaan vakavan tulipalon kerrostalossa, Tukholman poliisin tiedottaja Ola Österling kertoo SVT:lle.

Sen ansiosta, että poliisiauto oli nopeasti paikalla ja pystyi hälyttämään pelastuslaitoksen, julkisivun ja parvikäytävän palo saatiin nopeasti sammumaan, eikä asukkaita tarvinnut evakuoida.

– Tämä on kaksi- tai kolmikerroksinen talo, jossa on parvikäytävät ja useiden  silminnäkijöiden mukaan palo sai alkunsa räjähdyksestä, Ola Österling sanoo.

Paikka eristettiin ja poliisilla oli paikan päällä laajat resurssit, mukaan lukien oikeuslääketieteen asiantuntijat ja erikoisetsintäkoirat.

– Olemme löytäneet jälkiä ja teknisiä todisteita, joten meillä on käsitys siitä, mitä on tapahtunut.  Meillä on ollut samankaltaisia tapahtumia samalla alueella vuoden 2024 aikana, Ola Österling sanoo.

Yöllä ja varhain aamulla pidettiin useita todistajakuulusteluja. Valvontakameroiden videoita on viety analysoitavaksi, lehdet kertovat.

Kuva: SVT Nyheter.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT