lauantai, 20 huhtikuun, 2024

Räjähdys kerrostalossa Ruotsin Farstassa – viisi henkilöä loukkaantui

Ruotsi. Fagersjössä Farstassa Etelä-Tukholmassa on tapahtunut räjähdys. Hälytys teosta tuli maanantai-iltana 4.3. kello 20.30. Räjähdyksen kerrotaan tapahtuneen kerrostalon rappukäytävässä, uutisoivat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Viisi ihmistä loukkaantui räjähdyksessä lievästi. Heistä kolme jouduttiin viettämään ambulanssilla sairaalaan, lehdet kertovat.

Poliisin mukaan heidän vammansa kuvataan lieviksi.

Räjähdyksessä lievästi loukkaantuneista viidestä kaksi kieltäytyi hoidosta ja kolme meni ambulanssilla sairaalaan, mutta heidän odotettiin pääsevän pois sairaalasta illan aikana.

Yhden asunnon etuovi ja ikkunat ovat tuhoutuneet Seinään on ilmaantunut reikä räjähdyksen yhteydessä. Poliisiteknikot aloittivat teknisen tutkinnan illan aikana.

Myöhemmin illalla poliisi ilmoitti, että kansallinen pommiryhmä tutki tapahtumapaikan eikä löytänyt sieltä enää mitään vaarallista. Pelastuslaitos on myös tutkinut talon ja arvioinut, ettei siellä ole sortumisriskiä, joten asukkaita ei tarvitse evakuoida.

Aftonbladetin tietojen mukaan räjähdyksen epäillään kohdistuneen mieheen, jolla on yhteyksiä Foxtrot-verkoston sisäiseen konfliktiin.

Tiistaiaamuna poliisi ilmoitti, että yksi mies on pidätetty epäiltynä julkisesta tuhotyöstä.

Kuva: SVT Nyheter.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT