lauantai, 24 helmikuun, 2024

Räjähdys Uppsalan seudulla – asunnon ovea tulitettiin Solnassa

Ruotsi. Uppsalan ulkopuolella sijaitsevalla asuinalueella tapahtui räjähdys, jossa yksi henkilö loukkaantui lievästi, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Hälytys räjähdyksestä tuli lauantai-iltana 2.12. kello 22.00. Paikalle hälytettiin poliisi ja  pelastuslaitos. Teko tapahtui Lövstalötin asuinalueella Uppsalan pohjoispuolella.

Yksi henkilö vietiin sairaalaan tarkastettavaksi, mutta hänen saamansa vammat eivät olleet vakavia. Pelastuslaitoksen komentaja Thomas Sjöberg kertoi henkilön olleen tajuissaan ja pystyneen puhumaan.

Thomas Sjöbergin mukaan vahingot kohdistuivat taloon ja sen vieressä olevaan autotalliin. Lähellä olleiden kiinteistöjen ikkunat särkyivät. Tulipaloa ei syttynyt.

– Tällä hetkellä en osaa tapauksesta sanoa paljoa, mutta voin vahvistaa, että jonkinlainen räjähdys siellä on tapahtunut. Tutkimme sitä parhaillaan, sanoi Polis Region Mittin lehdistötiedottaja Roland Komaromi illalla SVT:lle.

Aftonbladetin tietojen mukaan osoitteessa asuu mies, jonka nimi esiintyy epäiltyjen vakavien huumausainerikosten tutkinnassa.

Osoite on ollut poliisin tarkkailussa. Useat alueen asukkaat kertovat lehdelle, että poliisiautot ovat liikkuneet  ja vartioineet aluetta pitkään.

Aftonbladetin mukaan räjähdyksellä on yhteys Rawa Majidia ympäröivään konfliktiin.

Poliisi on lehden tietojen mukaan pidättänyt yhden alaikäisen henkilön.

Kuva: SVT Nyheter.

***

Asunnon oveen ammuttiin Solnan Råsundassa

Poliisi hälytettiin paikalle sunnuntaiyönä 3.12. kello 03.41, kun yksi tai useampi tekijä ampui kerrostalossa sijaitsevan asunnon ovea kohti Råsundassa, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet lyhyesti.

Kukaan ei loukkaantunut, eikä epäiltyä ole otettu kiinni. Poliisi on aloittanut esitutkinnan törkeästä aserikoksesta ja murhan yrityksestä.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT