tiistai, 25 kesäkuun, 2024

Räjähteeksi epäilty esine aiheutti ison poliisioperaation maanantaiaamuna Göteborgissa

Ruotsi. Vartija hälytti poliisin maanantaina 3.6. aamuyöllä kello neljän aikaan nähtyään savuavan esineen liiketilojen ulkopuolella, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Suuri alue Göteborgin Kallebäckissä eristettiin maanantaiyönä  epäillystä räjähdysaineesta tehdyn hälytyksen seurauksena.

– Uskomme, että kyseessä on räjähtämätön pommi, ja meillä on tällä hetkellä alueella varsin laajat rajoitukset, sanoi poliisin päivystäjä Morten Gunneng lehdille.

– Esine löydettiin ulkoa alueelta, jossa on sekä yrityksiä, liiketiloja että asuntoja, kertoi  Morten Gunneng Aftonbladetille.

Alue, josta epäilyttävä esine löydettiin, on lähellä E6:ta, mutta moottoritietä ei tarvinnut sulkea.

Varhain maanantaiaamuna bussilinja 18 peruuntui Skårsin kirkon ja Kallebäckin välillä, mutta klo 06.40 bussiliikennettä reitillä voitiin taas jatkaa.

Kansallinen pommisuojelu onnistui varmistamaan kohteen ja kello 07.36 liikkumisrajoitukset alueella poistettiin, lehdet kertovat.

Tapauksen johdosta ei ole pidätetty ketään. Poliisi on aloittanut esitutkinnan vakavaa vahinkoa ja vaaraa yleisölle aiheuttaneesta  yrityksestä.

Kuva: Aftonbladet.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT