Itä-Suomi. Poliisi tavoitti tiistain ja keskiviikon välisessä yövuorossa neljä henkilöä, joita epäillään törkeästä rattijuopumuksesta tai rattijuopumuksesta. Epäiltyjä rattijuoppoja jäi kiinni sekä hätäkeskukseen tehtyjen ilmoitusten perusteella että poliisin oman valvonnan yhteydessä, tiedottaa Itä-Suomen poliisi.

Kuopio. Hätäkeskukseen ilmoitettiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä heti puolen yön jälkeen henkilöautosta, joka oli törmännyt kadunvarressa olevaan moottoripyörään, postilaatikkoihin ja liikennemerkkiin Päivärannassa Kuopiossa.  Paikalle mennyt poliisipartio tavoitti vaurioituneen auton ja sen kuljettajana olleen miehen Päivärannasta. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,6 mg/l. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Iisalmi. Tiistai-iltana mies törmäsi henkilöautolla liikennevalo-opastimeen Pohjolankadulla Iisalmessa. Auton keula vaurioitui törmäyksessä. Poliisi tavoitti miehen tapahtumapaikan läheisyydestä. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta, koska huumausaineen pikatestin perusteella mies oli käyttänyt huumausaineita.

Kuopio. Poliisin valvoi kuljettajien ajokuntoa myös oma-aloitteisesti. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Kuopiossa poliisi otti kiinni kaksi henkilöä, joita epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta ja rattijuopumuksesta. Poliisipartio pysäytti Männistössä henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi alkometriin 2,09 mg/l. Toisessa tapauksessa poliisipartio pysäytti Petosella henkilöauton, jonka kuljettajan epäillään käyttäneen huumausaineita.

Aiheeseen liittyen