Helsinki. Poliisi kertoo saaneensa torstaina hieman ennen iltapäiväkolmea ilmoituksen Helsingin Oulunkylässä ajavasta epäillystä rattijuoposta. Partio tapasi auton Mäkitorpantiellä ja lähti seuraamaan sitä hälytysvalot päällä. Auto kiihdytti poliisia karkuun. Pakeneva auto yritti kääntyä Osmontieltä Nyyrikintielle, mutta törmäsikin valotolppaan. Samalla auto vaurioitti taloyhtiön orapihlaja-aitaa.

Autoa kuljetti 37-vuotias mies ja kyydissä oli 45-vuotias nainen. Auton kuljettajalle tehty huumausainepikatesti osoitti, että mies oli käyttänyt huumausaineita. Kuljettajan hallusta ja autosta löytyi epäiltyä huumausainetta. Auton vierestä löytyi käsiase. Poliisi otti molemmat autossa olleet henkilöt kiinni rikoksista epäiltyinä.

Toisen epäillyn asuntoon tehdyssä kotietsinnässä löytyi huumausaineita, aseen patruunoita sekä tuhansia euroja käteistä rahaa. Poliisi epäilee miestä ja naista huumausainerikoksista ja ampuma-aserikoksista. Miestä epäillään lisäksi muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen