Ilomantsi. Eteläsuomalaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen kuorma-autolla Ilomantsin keskustassa maanantaina iltapäivällä. Miehelle tehty puhalluskokeen tulos 1,32 promillea.

Nurmes. Paikkakuntalaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla Nurmeksessa maanantai-iltana. Miehelle tehty puhalluskokeen tulos 0,81 promillea.

Polvijärvi. Polvijärveläisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Polvijärvellä Polvijärventiellä tiistaina aamuyöllä. Poliisipartio oli normaalin liikennevalvonnan yhteydessä yrittänyt pysäyttää henkilöautoa, joka olikin lähtenyt karkuun. Lyhyen takaa-ajon jälkeen oli pakenijan auto ajautunut ojaan. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin 1,59 promillea. Miehellä ei myöskään ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Ei henkilövahinkoja.

Joensuu. Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen henkilöautolla Joensuussa Kettuvaarantiellä tiistaina aamuyöllä. Miehelle tehty puhalluskoe antoi tuloksen 0,00 promillea, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Aiheeseen liittyen