Tuusniemeläinen nainen törmäsi tiistai-iltana autollaan Tuusniemen kirkon piha-aitaan ja porttiin sekä Keskitiellä kivireunuksiin. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 2,5 promillea. Törmäilyjen vuoksi autoon tuli pahoja vaurioita, mutta kuljettaja ei loukkaantunut. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Siilinjärvi. Tiistaina iltapäivällä sekavan oloinen kuljettaja autoili Siilinjärven keskustassa. Auto osoittautui myös anastetuksi. Kuljettaja löytyi keskustan liikkeestä ilmoittajan havaintojen avulla. Auton kuljettaja oli ulkopaikkakuntalainen 30-vuotias mies ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kortitta ajo oli miehelle viides vuoden sisään. Kuljettajan epäillään syyllistyneen myös aikaisemmin päivällä Kuopiossa sattuneeseen varkauteen, jossa yksityisasunnosta vietiin käteistä rahaa. Asunnon omistaja ja epäilty tunsivat toisensa entuudestaan. Auton anastamiseen liittyvät seikat ovat vielä epäselviä.

Aiheeseen liittyen