Liminka. Poliisi tavoitti Limingassa perjantai-iltana 12.2. klo 20 paikkakuntalaisen miehen, jonka epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, sillä hän puhalsi poliisin alkometriin lukeman 1,35 mg/l. Kuljettaja oli ajo-oikeudeton.

Limingassa jäi kiinni perjantaina myös toinen rattijuoppo. Poliisin klo 03.39 ulkopaikkakuntalaiselle miehelle tekemä huumepikatesti osoitti, että henkilöauton kuljettajaa oli syytä epäillä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Kuljettaja oli lisäksi ajo-oikeudeton.

Oulussa klo 19 poliisi pysäytti anastetulla autolla liikkeellä olleen miehen, joka puhalsi alkometriin lukeman 0,71mg/l. Kuljettajaa epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Oulussa klo 02.55 poliisi tavoitti henkilöautoa kuljettaneen naisen, jolle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Kuljettajaa oli syytä epäillä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Nainen oli lisäksi ajo-oikeudeton.

Oulussa klo 03:19 jäi kiinni henkilöautoa kuljettanut nainen, joka puhalsi poliisiin alkometriin lukeman 1,63 promillea. Kuljettaja oli lisäksi ajo-oikeudeton.

Kempeleessä klo 03.32 poliisi tavoitti 17-vuotiaan autoa kuljettaneen nuoren, jolla oli henkilöauton ajo-oikeus. Kuljettaja puhalsi alkometriin 1,06 promillea, joten häntä epäillään rattijuopumuksesta.

Aiheeseen liittyen