perjantai, 23 helmikuun, 2024

Rovaniemeläisessä ravintolassa tarjoiltiin rähinäviinaa – kolme tappelua saman yön aikana

Rovaniemellä keskustassa sijaitsevan anniskeluravintolan liepeillä oli lauantaina 27.1. aamuyön aikana kolme erillistä tappelua. Yhteensä paikalta tuotiin poliisin talteen kolme henkilöä, joita epäillään pahoinpitelyistä, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisista, laittomista uhkauksista sekä virkamiehen vastustamisista, kertoo poliisi.

7 KOMMENTTIA

 1. Viina eli alkoholi on aivojen välittäjäaineisiin vaikuttava kemikaali kuten huumeet ja mielialalääkkeet. Niiden vaikutut voi olla hyvä, mutta voi olla erittäin pahakin. Viina on luultavasti niitä miedoimia, mutta kyllä sekin johtaa tappoihin aika usein.
  Välittäjä aineiden vaikutukset ovat arvoitus myös lääketieteessä. Jotkut tunnetut nyt ehkä kielletyt lääkkeet johtivat myös kouluampumisiin ja massamurhiin.

  1
  • Alkoholi on yksi haitallisimmista huumausaineista, ja silti jostain syystä arvostettu ja trendikäs, kun puhutaan laatuviineistä, viskeistä ja konjakeista. Arvostellaan tuoksuja ja makuja. Sitten kun näitä tuoksuja ja makuja ylikäytetään, niin vaimo hakataan ja lapset heitetään lumihankeen.

   Mutta annahan olla kun joku erehtyy mainitsemaan kuinka hyvää kukkaa poltteli, niin jo huudetaan kurkku suorana poliisia paikalle, vaikka rauhallisempia henkilöitä saa etsiä kuin kukan polttelijat.

   Ei muuta kuin alkoholi laittomaksi ja kukka lailliseksi, niin loppuu nämä rähinätappelut ja voidaan vapauttaa poliisista resursseja oikeiden ongelmien ratkomiseen.

   1
   • Tämäpä juuri. Onko naurettavamapaa kuin pitää luonnossa kasvavan kasvin käyttöä rikollisena.

    0
  • Mistä tiedät että persujen kantapaikka kun tässä ei edes mainita kapakkaa? Pitikö tähänkin uutiseen tuoda politiikka

   0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT