Rovaniemi. Viikon aikana Rovaniemellä on anastettu kuorma-auto, kaksi henkilöautoa, paljullinen perävaunu sekä kuomullinen perävaunu, jonka kyydissä oli lasten moottorikelkka, tiedottaa Lapin poliisilaitos.

Viirinkankaan hautausmaan pysäköintialueelta anastettiin 12-14.02.2021 välisenä aikana Mercedes-Benz merkkinen kuorma-auto NEO-625. Kuorma-autossa on musta, katettu tavaratila ja valkoinen katto. Tavaratilan kyljissä on poistetun teippauksen jälkiä.

Perjantain 19.02 ja lauantain 20.02.2021 välisenä yönä, puolen yön jälkeen, anastettiin Teollisuustieltä yrityksen pihasta perävaunu DLN-308, jonka päällä on palju.

Lauantaina 20.02.2021 poliisille ilmoitettiin vuokratusta kuomullisesta Majava-merkkisestä perävaunusta WEJ-881 ja sen sisällä olevasta lasten Polaris 120 merkkisestä moottorikelkasta, joita ei ole palautettu takaisin määräaikaan mennessä. Poliisi tutkii asiaa kavalluksena.

Näiden lisäksi poliisille ilmoitettiin lauantaina Ratakadulta ja sunnuntaina Maakuntakadulla anastetuista henkilöautoista. Molemmissa tapauksissa autoon oli jätetty virta-avaimet lukkoon pysäköinnin ajaksi. Kumpikin auto on jo kuitenkin sittemmin löydetty.

Kuorma-auto, paljukärry sekä perävaunu moottorikelkkoineen ovat edelleen kateissa ja poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista viipymättä. Havainnot voi ilmoittaa virka-aikana Rovaniemen rikospoliisin numeroon 0295466250 tai virka-ajan ulkopuolella hätäkeskuksen numeroon 112.

Aiheeseen liittyen