tiistai, 25 kesäkuun, 2024

Ruokalähetiksi tekeytynyt ampui miestä Tukholman esikaupunkialueella – kohteena väärä henkilö

Ruotsi. Sunnuntai-iltana 19.5. ammuttiin 60-vuotiasta miestä Flemingsbergissä Tukholman eteläpuolella. Mies vietiin ambulanssilla sairaalaan. Poliisin mukaan vammat ovat vakavia, mutta eivät hengenvaarallisia, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Hälytys laukauksista tuli poliisille sunnuntaina kello 21. Aftonbladetin tietojen mukaan miestä ampui asunnon ovella joku, joka teeskenteli olevansa ruokalähetti.

– Ampuminen tapahtui uhrin asunnolla. On epäselvää, tapahtuiko se asunnon sisäpuolella vai ulkona, kertoo poliisin tiedottaja Per Fahlström SVT:lle.

60-vuotiaaseen mieheen osui ainakin yksi laukaus, ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan. Hänen vammansa arvioitiin muutamia tunteja rikoksen jälkeen vakaviksi, mutta ei hengenvaarallisiksi.

– Olemme päässeet juttelemaan hänen kanssaan, kertoo poliisin aluejohtokeskuksen tiedottaja Per Fahlström Aftonbladetille.

Aftonbladetin tietojen mukaan ampumisen epäillään liittyvän Etelä-Tukholman rikollisverkostoon, mutta loukkaantuneen miehen ei uskota olleen tavoiteltu uhri. Miehen sukulaisen kerrotaan olleen toisen ammuskelun kohteena aivan äskettäin.

Keskiyöhön mennessä ketään ei ollut pidätetty, mutta kaksi henkilöä oli tuotu kuulusteltavaksi,  kirjoittaa poliisi verkkosivuillaan.

Kuva: SVT Nyheter.

***

Asunnon ikkunaan ammuttiin Uddevallassa

Poliisi on saanut ilmoituksen Uddevallassa sijaitsevan asunnon ikkunaan kohdistuneesta  ammuskelusta.

Kukaan ei teon johdosta loukkaantunut.

– Asunnossa oli tuolloin kolme tai neljä henkilöä. Kaksi heistä on lapsia, kertoo poliisin tiedottaja Fredrik Svedemyr Aftonbladetille

”Asunnon ikkunassa on reikä ja katossa reikä”, poliisi kirjoittaa verkkosivuillaan.

Alustava rikostutkinta on suoritettu. Vakavasta aserikoksesta ja murhan yrityksestä on tehty rikosilmoitus.

 

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT