Ruotsi/Märsta. Poliisi sai lauantai-iltana pian kello 19 jälkeen hälytyksen ampumisesta Valstassa Sigtunan kunnassa Märstassa, uutisoi SVT Nyheter.

Useita poliisin partioita saapui tapahtumapaikalle, josta löydettiin ampumalla haavoittunut mies.

– Hänet arvioitiin paikan päällä hengenvaarallisesti loukkaantuneeksi, sanoi Ola Österling poliisin komentokeskuksesta SVT:lle.

Poliisi ilmoitti lauantaina illalla kello 22, että mies kuoli saamiinsa vammoihin.

Poliisi eristi rikospaikan teknistä tutkimusta varten ja kuulusteli paikalta tavoitettuja henkilöitä. Myös alueen valvontakameroita tutkitaan, ne ovat voineet dokumentoida tapahtuman.

Ketään ei ole toistaiseksi teosta pidätetty, toteaa SVT.

***

Västervik. Nuorta miestä hoidetaan sairaalassa sen jälkeen kun hänet löydettiin loukkaantuneena Västervikin keskustassa, kertoo SVT Nyheter.

Poliisi epäilee, että mies yritettiin salamurhata, mutta ketään ei ole tällä hetkellä pidätetty rikoksesta.

20-vuotias mies ilmoitti itse vammoistaan poliisille juuri ennen kello kolmea  Storgatanilla Västervikin keskustassa ulkona tapahtuneen teon jälkeen.

– Hänellä on kehossaa puukotulla aiheutettuja haavoja, sanoo Evelina Olsson, Eteläisen poliisialueen tiedottaja SVT:lle.

Poliisi tiedottaa verkkosivustollaan, että epäilty tekijä, jota he nyt etsivät, on uhrille tuntematon. Yön aikana kuultiin useita todistajia tapahtumapaikalta, ja epäilty rikospaikka suljettiin teknistä tutkimusta varten.

Kuva: Märsta, SVT Nyheter.

Aiheeseen liittyen