Parainen. Naisen kimppuun hyökättiin sunnuntai-iltapäivänä Kirjalassa Paraisilla.

Sunnuntaina 18.4. noin klo 17 Paraisilla Skråbbontiellä nuori nainen oli lenkillä. Hänen takaansa juoksi mies, joka hyökkäsi naisen kimppuun ja raahasi tämän metsään. Nainen onnistui puolustautumaan niin, että mies otti ainoastaan naisen kännykän ja kuulokkeet ja lopetti tekonsa. Puhelimen mies oli heittänyt takaisin naiselle, mutta kuulokkeet hän vei mukanaan. Mies poistui metsään. Kuulokkeet löytyivät kuitenkin myöhemmin metsästä.

Mies oli n. 20-30-vuotias, n. 190 cm pitkä, tummahiuksinen ja ruskeasilmäinen. Hän oli pukeutunut valkoiseen hihattomaan paitaan, vihreisiin shortseihin ja vihertävänkeltaisiin lenkkareihin.

Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja tekijästä Paraisten poliisiaseman päivystykseen, p. 0295 446 710.

Poliisin päivitys uutiseen 19.4.2021 kello 16.17.

Lounais-Suomen poliisi uutisoi aiemmin tänään maanantaina, että Paraisilla tapahtui viime sunnuntai-iltapäivänä nuoreen naiseen kohdistunut ryöstö ja raiskauksen yritys. Esitutkinta on edennyt ja on selvinnyt, ettei raiskauksen yritystä ole enää syytä epäillä.

Tekijän tuntomerkit ovat myös tarkentuneet sen verran, että miehellä oli ohut parta, joka oli hiukan tummia hiuksia vaaleampi. Lisäksi miehellä on ollut lippalakki.

Aiheeseen liittyen