Joensuun keskustassa torstai-iltapäivällä noin kello puoli kuusi poliisipartio havaitsi henkilöauton kuljettajan paikalla olevan tutun miehen. Auton ovi oli auki ja mies istui kuljettajan istuimella. Kun poliisi tuli viereen, mies veti auton oven kiinni. Poliisipartio jututti miestä, joka oli silminnähden sekavassa tilassa. Hän kiisti kuljettaneensa kyseistä autoa.

Miehen hallusta löytyi pieni määrä huumausainetta. Mies otettiin kiinni ja hänen hallinnassaan oleviin tiloihin tehtiin etsinnät. Tiloista löytyi mm. maastopyörä, jonka runkonumero oli viilattu pois. Miestä epäillään tässä vaiheessa varkaudesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Polttoainevarkaus Joensuussa.

Perjantaina 5.3. kello puoli 4 Pamilonkatu 17 pihalla olleesta kuorma-autosta pumpattiin polttoainetta varkaille. Poliisi sai ilmoituksen, kun paikalle sattunut henkilö huomasi beigen värisen farmarimallisen auton poistuvan paikalta. Ilmoittaja ei ensin oivaltanut tapahtuman juonta, joka selvisi vasta myöhemmin. Kuorma-auton viereltä löytyi seitsemän polttoainekanisteria ja käsikäyttöinen polttoainepumppu. Kanistereissa oli yli 100 litraa polttoainetta.

Havaintoja rikoksen tekijöistä voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295415232 tai poliisipäivystykseen p. 0295415320 ma-pe klo 8-16:15.

Aiheeseen liittyen