Ruotsi, Billesholm. 38-vuotias vakavasti loukkaantunut mies löydettiin Luoteis-Skånessa sijaitsevasta Billesholmista sunnuntai-iltana kello 21. Hänet oli jätetty metsään, josta pystyi itse hälyttämään poliisin, kertovat Aftonbladet ja SVT NYheter.

Mies oli aikaisemmin illalla siepattu ja häntä kidutettiin useita tunteja.

Poliisin mukaan 38-vuotias on vakavasti, mutta ei hengenvaarallisesti loukkaantunut. Hyökkäyksessä oli kidutuksen kaltaisia ​​elementtejä, joissa tekijät yrittivät muun muassa silpoa mieheltä irti ruumiinosia.

– Hän kertoo, että kolme tai neljä naamioitunutta miestä pakotti hänet kyytiin Helsingborgissa kello 15.30. Sieppaus ja kidutus on siis kestänyt muutaman tunnin, poliisin päivystävä johtaja Jörgen Winberg sanoo tiedotusvälineille.

Uhri vietiin sairaalaan, jossa hänet pidettiin unessa yön aikana. Ennen sitä hän ehti puhua kokemastaan pahoinpitelystä poliisille.

– pahoinpitely ja kidutus tapahtui vaihtelevalla voimalla autossa sieppauksen aikana, Jörgen Winberg kertoo.

Poliisi ei tunne loukkaantunutta miestä ennestään.

– Uhrin käyttäytymisen perusteella näyttää olevan mysteeri, miksi hänet siepattiin. Se on mysteeri myös hänelle itselleen. Voi kuitenkin olla, että jotain seikkoja hän on päättänyt olla kertomatta, poliisi sanoo Aftonbladetille.

Landskrona. Kello 18.03 poliisi sai hälytyksen liikenneonnettomuudesta Remigatanilla Landskronassa. Auto oli törmännyt pylvääseen ja kuljettajan sanottiin loukkaantuneen vakavasti.

Nyt poliisi epäilee, että hänet on murhattu.

Aftonbladetin ja SVT Nyheterin saamien tietojen mukaan 23-vuotiaalla miehellä oli vakavia veitsellä aiheutettuja vammoja.

– Ensin asiaa alettiin tutkia liikenneonnettomuutena. Mutta melko pian paikan päällä poliisi tajusi, että kuljettaja oli joutunut jonkinlaisen rikoksen uhriksi. Voimme sulkea pois sen, että hän aiheutti vammat itse tai että ne syntyivät liikenneonnettomuudessa, kertoo poliisin päivystävä johtaja Jörgen Winberg.

Poliisi ei halua kommentoida sitä, onko mies mennyt ratin taakse hyökkäyksen jälkeen vai onko hän kohdannut väkivaltaa autossa. Ambulanssin ja poliisin saapuessa paikalle ajoneuvossa ei kuitenkaan ollut muita henkilöitä.

Auto on takavarikoitu teknistä tarkastusta varten. Poliisi on aloittanut murhan alustavan tutkinnan.

– Ketään ei ole pidätetty tai epäilty, Jörgen Winberg sanoo tiedotusvälineille.

Artikkelikuva Landskronasta. Kuva SVT Nyheter.

 

Aiheeseen liittyen