sunnuntai, 21 huhtikuun, 2024

Sipoossa syksyllä 2023 tapahtuneen liikenneonnettomuuden esitutkinta valmis

Sipoossa Martinkyläntiellä lokakuussa 2023 tapahtuneen vakavan liikenneonnettomuuden esitutkinta on saatu valmiiksi ja se siirtyy syyttäjälle syyteharkintaan, tiedottaa poliisi.

Kahden henkilöauton välisessä nokkakolarissa loukkaantui yhteensä neljä henkilöä. Kaksi heistä loukkaantui vakavammin ja kaksi heistä sai onnettomuudessa lievempiä vammoja.

– Vakavimmin onnettomuudessa loukkaantuneilla ei kummallakaan ollut käytössään turvavöitä ja he olivat törmäyksen yhteydessä lentäneet ulos autosta, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Maarit Kaskinen.

Onnettomuuden syyksi on esitutkinnassa selvinnyt liian kova tilannenopeus. Edellä ajanutta autoa on myös lähdetty ohittamaan ylämäessä sellaisessa kohdassa, jossa ei ollut näkyvyyttä vastaantulevaan liikenteeseen ja sen seurauksena törmätty vastaantulevaan autoon. Päihteillä ei ole ollut osuutta asiaan.

– Tässä rajussa onnettomuudessa oli edellytykset paljon vakavammille seuraamuksille, mutta onneksi kuolonuhreilta vältyttiin. Kaikki onnettomuudessa osallisena olleet henkilöt ovat päässeet pois sairaalahoidosta, Kaskinen kertoo.

Onnettomuuden aiheuttaneen kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sekä törkeään vammantuottamiseen.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT