”Sisä-Suomi: Järjestämme tänään kello 17 – 05 12 tunnin Twitter-maratonin, jolloin julkaisemme pikaviestipalvelu Twitterissä lyhyesti ilman yksilöitäviä tietoja poliisilaitoksemme alueella olevat poliisitehtävät. Sisä-Suomen poliisilaitoksella on vuorokaudessa keskimäärin 369 hälytystehtävää. Vilkkaina aikoina, kuten kesällä ja nyt pikkujouluaikaan, tehtävämäärä voi jopa tuplaantua. Poliisilaitokseen kuuluvat Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnat.

-Haluamme antaa kokonaiskuvaa, millaisiin valvonta-ja hälytystehtäviin poliisin työaika menee viikonloppuisin ja minkä verran tehtäviä meillä on. Poliisilaitokseemme kuuluu 45 kuntaa ja ýli 780 000 asukasta, joten alueemme on maantieteellisestikin hyvin laaja, toteaa poliisipäällikkö Timo Vuola.Vastaavanlaisia Twitter-maratoneja on aiemmin julkaistu Helsingin, Lounais-Suomen, Oulun, Itä-Uudenmaan ja Hämeen poliisilaitoksissa. Twiittailun hoitaa Sisä-Suomen poliisilaitoksen viestintäryhmä.

Voit seurata twiittailuamme, vaikka sinulla ei olisi omaa Twitter-tiliä. Meidät löydät Twitteristä osoitteesta www.twitter.com/SiSuPoliisi. Käytämme aihetunnistetta #sisupoliisi12h.

Tervetuloa seuraamaan poliisin työtä – ja yötä!

Aiheeseen liittyen