tiistai, 28 toukokuun, 2024

Siuntiossa tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantui kaksi henkilöä vakavasti

Siuntiossa Yöviläntiellä tapahtui torstaiaamuna 2.11. puoli kymmenen jälkeen liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena kaksi henkilöautoa. Kaksi henkilöä loukkaantui vakavasti, kertoo poliisi.

Ensitietojen perusteella kyseessä on nokkakolari. Molemmissa autoissa oli kyydissä vain niiden kuljettajat, eikä tapahtuneella ollut silminnäkijöitä. Molemmat loukkaantuivat vakavasti, ja heidät kuljetettiin jatkohoitoon sairaalaan. Alkutietojen ja alustavan paikkatutkinnan perusteella toisen auton epäillään ajautuneen vastaantulijoiden kaistalle.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii onnettomuutta tällä hetkellä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Poliisi on välittänyt tiedon onnettomuudesta myös liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunnalle.

Liikenne onnettomuuspaikalla oli poikki usean tunnin ajan hoitotoimenpiteiden ja poliisin tekemän teknisen tutkinnan vuoksi. Nopeusrajoitus onnettomuusalueella on 60 kilometriä tunnissa. Ajoneuvojen nopeuksia ja olosuhteita selvitellään esitutkinnassa, eikä niistä ole tässä vaiheessa enempää kerrottavaa, poliisi toteaa.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT