Somero. Poliisi kertoo saaneensa lauantaina hieman aamu-kolmen jälkeen ilmoituksen, jonka mukaan 2 henkilöä oli murtautunut autotalliin Okkerintiellä Somerolla. Siirrettyään sieltä tavaroita käytössään olleeseen pakettiautoon, henkilöt olivat tunkeutuneet toiseen autotalliin. Murtomiehet olivat poistuneet autollaan paikalta ennen poliisin saapumista.

Poliisipartio havaitsi kuvauksiin sopivan pakettiauton Viljontiellä. Pakettiauton kuljettaja oli ilmeisesti ensin aikeissa lähteä ajamaan pakoon, mutta luopui suunnitelmastaan ja lähti sen sijaan juosten karkuun läheiseen metsään. Toinen henkilöistä, somerolainen mieshenkilö, puolestaan ei ehtinyt poistua autosta ennen kiinniottoa.

Metsään juossut, niinikään somerolainen mieshenkilö, tavoitettiin lyhyen etsinnän jälkeen poliisikoiran avulla. Miesten käyttämästä autosta löytyi autotalleista anastettua omaisuutta. Myöskään siitä, että oliko pakettiauto miesten käytössä luvallisesti, ei vielä tapahtumahetkellä ollut täyttä varmuutta.

Molemmat miehet ovat paikalliselle poliisille tuttuja aiemmista aikaansaannoksistaan. Toinen miehistä oli tapahtumahetkellä lisäksi määrättynä matkustuskieltoon aiempien rötöstelyjensä vuoksi.

Aiheeseen liittyen