tiistai, 25 kesäkuun, 2024

Suodenniemellä kadonnut nainen edelleen kateissa – poliisi pyytää havaintoja

Sastamala. Poliisi tiedotti eilen 16.5.2024 Sastamalan Suodenniemellä 15.5. kadonneesta 77-vuotiaasta Pirjo Hakalasta. Häntä on etsitty laajasti eri puolilta Suodenniemen aluetta mm. vapaaehtoisen pelastuspalvelun voimin, mutta häntä ei ole toistaiseksi löydetty.

Hakala huomattiin kadonneeksi keskiviikkona illalla, kun omaiset eivät saaneet häneen yhteyttä. Hän oli poistunut keskiviikon aikana kotoaan todennäköisesti kävellen, mutta on mahdollista, että hän on myöhemmin pyytänyt esim. autoilijoilta autokyytiä. Hän on fyysisesti toimintakykyinen ja liikkunut itsenäisesti paikallisesti laajallakin alueella, mutta ei välttämättä itse tiedä omaa sijaintiaan.

Suodenniemen alueella on keskiviikkoyöstä eiliseen iltapäivään saakka tehty poliisin johdolla kohdetarkastuksia ja maastoetsintöjä, mutta tuloksetta.

Hakalalla oli kadotessa yllään mustat suorat housut, vaalea fleecetakki, jalassa tummansiniset crocsit ja mukana musta pieni käsilaukku.

Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja kadonneesta Sastamalan poliisin tutkintayksikön numeroon 0295415027 tai sähköpostiin tutkinta.sastamala.sisa-suomi@poliisi.fi. Mikäli henkilö tavataan, pyydetään ottamaan yhteyttä hätänumeroon 112.

Aikaisempi tiedote asiasta: 

Poliisi pyytää havaintoja Sastamalassa kadonneesta naisesta (kuva)

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT