Ruotsi. Poliisi etsii edelleen 21-vuotiasta Vetlandalaista Tovea. Hän on ollut kateissa lauantai-illasta lähtien. Tapauksen yhteydessä kaksi nuorta naista on pidätetty sieppauksesta epäiltyinä. Laajasta  etsintäoperaatiosta huolimatta Tovea ei ole vieläkään löydetty. Operaatioon osallistuvat poliisi, pelastuspalvelu, kotivartiosto ja vapaaehtoiset henkilöt, kertoo Aftonbladet.

Poliisi on nyt julkaissut omaisten suostumuksella etsityn henkilön kuvan.Kaikki kolme naista on nähty Nöjet-ravintolassa Vetlandan keskustassa vähän ennen Toven katoamista. Hänet havaittiin ravintolan sisällä kello kaksitoista yöllä. Noin puoli kaksitoista hän puhui baaripäällikkö Linus Svenssonin kanssa.

– Istuimme pöydässä noin 10 minuuttia. Hän etsi jotakin ystäväänsä ja kysyi useita kertoja, olinko nähnyt kyseisen tytön, Linus Svensson kertoo.

Linus ei nähnyt Tovessa oli mitään outoa, paitsi että hän näytti olevan hieman huolissaan etsimästään tytöstä ja halusi saada hänestä tietoa.

Keskustelun jälkeen Linus Svensson poistui pöydästä ja palasi baariin.

Useat haastatellut kertovat Aftonbladetille nähneensä pidätetyt naiset Nöjet-ravintolassa sunnuntai-iltana. Minkä baaripäällikkö Linus Svensson vahvistaa.

– He olivat täällä. En kuitenkaan nähnyt, että he olisivat olleet missään tekemisissä kadonneen naisen kanssa, hän sanoo lehdelle.

Keskiviikon aikana Vetlandassa tehtiin etsintää lämpökameralla varustetulla helikopterilla. Myös droneja on käytetty. Vesistöjä ja järviä haravoitiin. Pelastuslaitos etsi kadonnutta keskiviikon aikana veneistä ja vedenpinnan alta kaikuluotaimella.

Poliisin tiedottaja Dennis Johansson Strömberg kertoi illalla kello 21, että etsinnät ovat edelleen kesken.

– Meillä on paikan päällä useita erilaisia koirapartioita joiden avulla työskentelemme. Teho vähenee yön aikana, mutta sitä jatketaan. täydellä teholla aloitamme taas torstaiaamuna, Strömberg sanoo.

Kadonnut nainen. Kuva: Ruotsin poliisi.

Tove on 21-vuotias, 160 senttimetriä pitkä, normaalivartaloinen ja hänellä on punaiset kiharat hiukset. haastateltujen ihmisten mukaan hänellä oli yllään valkoinen paita, mustat pukuhousut ja mahdollisesti musta takki, kun hän katosi.

– Emme ole luopuneet vielä toivosta löytää hänet hengissä. Tämä on uskomattoman järkyttävä tapahtuma, jonka toivomme päättyvän onnellisesti, sanoo Jonny Gustavsson, itäisen poliisialueen tiedottaja Aftonbladetille.

Aiheeseen liittyen