sunnuntai, 21 huhtikuun, 2024

Taksi otettiin luvatta käyttöön Tohmajärvellä – myöhemmin kuljettaja pakeni autolla poliisia

Tohmajärvi. Hätäkeskus sai tiedon taksin anastamisesta taksiaseman edustalta 15.2.2024 iltapäivällä, kertoo poliisi.

Poliisi sai etsintöjen ansiosta Tohmajärvellä havainnon noin pari tuntia myöhemmin anastetusta taksista  ja yritti saada sen pysähtymään. Taksia luvatta kuljettanut ei noudattanut poliisin antamaa pysäytysvaloa vaan pakeni Tohmajärveltä VT6:lle. Kuljettaja pakeni poliisia huomattavaa ylinopeutta käyttäen sekä jätti muutoinkin noudattamatta toistuvasti liikennesääntöjä pakomatkan aikana, mm. suoritti vaarallisia ohituksia sekä ei noudattanut väistämisvelvollisuuksia.

Poliisi sai pakenevan taksin pysähtymään lopulta ja otti kiinni sitä kuljettaneen mieshenkilön. Taksin pysäytys ja henkilön kiinniotto sujuivat rauhallisesti.

Mieshenkilöä epäillään tällä hetkellä moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta. Mies puhalsi poliisin alkometriin 0 promillea, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Poliisi selvitti kiinnioton jälkeen mieshenkilön henkilöllisyyden, jolloin ilmeni ettei hänellä ole ajo-oikeutta, joten häntä epäillään myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Mieshenkilöä epäillään myös tämän tapauksen lisäksi useista muista ajoneuvoihin ja omaisuuteen kohdistuneista rikoksista Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon alueella.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun asiaan liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi ,vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

1 KOMMENTTI

  1. Harmi kun ei menettänyt ajoneuvon hallintaa ja…….. Kaikenlaisia latvakakkosia meidän fiksujen seassa liikkuukin.

    1

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT