Joensuussa 11.1.2021 kadonnut Lotta Mäkinen on edelleen kateissa ja poliisi kaipaa havaintoja etenkin Kuurnan – Paiholan alueelta. Poliisi on tutkinut Mäkisen katoamista talven ja kevään aikana mutta tuloksetta

Viimeinen havainto Mäkisestä on Joensuusta Papinkadun S-marketista maanantailta 11.1.2021. Hankitun selvityksen perusteella Mäkinen asioi kaupassa normaaliin tapaan. Alla valvontakamerakuvaa Mäkisestä kaupalta. Ennen kaupassa käyntiä Mäkinen poistui asunnoltaan Kalastajankadulta.

Mäkisen katoamisen yhteydessä poliisi on saanut joitakin vihjeitä ja havaintoja, ja tarkastanut ne. Lisäksi Joensuussa ja Joensuun lähistöllä on tehty maastoetsintöjä vihjeiden tai havaintojen perusteella, kertoo Itä-Suomen poliisi.

Mäkisen katoamistapauksen yhteydessä on tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella voi päätellä Mäkisen olleen kiinnostuneen Kontiolahden Kuurnan – Paiholan alueesta. Poliisin tiedossa on, että Mäkinen on harrastanut luonnossa liikkumista.

Poliisi pyytää erityisesti Kuurnan – Paiholan alueelta havaintoja, jotka voisivat liittyä Mäkisen katoamiseen. Nyt lumien sulamisen jälkeen maastoetsintöjä on tarkoitus jatkaa uusien tarkastettavien havaintojen ja vihjeiden pohjalta.

Myös muut havainnot, jotka voivat liittyä Mäkisen katoamiseen, kiinnostavat edelleen poliisia. Pienillä tai merkityksettömiltäkin tuntuvilla havainnoilla voi olla merkitystä Mäkisen katoamisessa.

Havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Aiheeseen liittyen