lauantai, 9 joulukuun, 2023

Tampereen seudulla poliisilla vilkas viikonloppu – pahoinpitelyjä, ryöstöjä, pankkihuijauksia

Tampereen seudulla poliisilla on ollut kiireinen viikonloppu. Lämmin kesäviikonloppu työllistänyt myös rikostutkijoita, sillä perjantain ja sunnuntain välisenä aikana poliisille ilmoitettiin useita rikoksia.

Kulunut viikonloppu on ollut rikostutkinnan näkökulmasta kiireinen. Viikonlopun aikana kirjattiin muun muassa useita perusmuotoisia pahoinpitelyrikoksia, kolme ryöstöä sekä yksi törkeä ryöstö. Lisäksi viikonloppuna kirjattiin 25 kappaletta eriasteisia petoksia. Kolme viikonlopun aikana kirjatuista petosrikoksista liittyy pankkien nimissä lähetettyihin huijausviesteihin, tiedottaa poliisi.

–  Tutkintaan on tullut niin eriasteisia petosrikoksia kuin myös muutamia vakaviakin väkivallantekoja. Tampereen keskustassa on heilunut niin puukko kuin vasarakin. Näihin on valitettavasti liittyneet päihteet tavalla tai toisella, sanoo päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tommi Juvonen Sisä-Suomen poliisista.

Kaiken kaikkiaan tamperelaisten tileiltä on viety huijausviestien avulla kymmeniä tuhansia euroja viikonlopun aikana. Viikonloppuna Tampereen seudulla kirjattiin kolme petosepäilyä huijausviesteihin liittyen. Huijausviestien lisäksi poliisille on ilmoitettu 22 muuta eriasteista petosepäilyä.

Myös poliisivankila on ollut viikonlopun aikana ahkerassa käytössä. Tampereen seudulla poliisille ilmoitettiin kolme ryöstöä sekä yksi törkeä ryöstö, jossa teräase on ollut esillä. Lisäksi poliisi otti viikonlopun aikana kiinni muutaman henkilön epäiltyinä törkeistä pahoinpitelyistä.

– Viikonloppu on ollut tutkinnan näkökulmasta vilkas. Siksi haluan kiittää viikonloppuna töissä olleita poliiseja. Tutkijat ovat työskennelleet ahkerasti ja hoitaneet erittäin hyvällä asenteella ihmisten asioita, jotta rikokset saadaan selvitettyä ja esitutkinnat käyntiin, Juvonen sanoo.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT