sunnuntai, 21 huhtikuun, 2024

Tapavaras anasti alkoholia ja pizzan Lahden keskustan kaupasta – liikenteessä rattijuoppoja

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 301 tehtävää. Poliisin säilöön otettiin päihtyneitä ja häiriötä aiheuttaneita henkilöitä 14 kpl, kertoo Hämeen poliisilaitos.

Lahti. Poliisi sai lauantai-iltana 24.2. klo 19 aikaan tehtävän Lahden keskustassa sijaitsevaan kauppaan, missä alle 50-vuotias mies oli anastanut kaksi siideritölkkiä ja pizzan. Miehellä oli vuoden sisällä 38 kpl aikaisempia anastusrikoksia ja häntä epäillään varkaudesta.

Lahti. Sunnuntaiaamuna 25.2. klo 05.30 partio pysäytti Lahdessa Hennalan kaupunginosassa henkilöauton, jota kuljetti poliisin entuudestaan tuntema noin 50-vuotias mies. Mies oli ajokiellossa ja huumausaineiden vaikutuksen alainen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Riihimäellä Puhdistamontiellä partio pysäytti lauantai-iltana henkilöauton, jota kuljetti alle 40-vuotias mies. Mies oli selvästi päihtynyt ja puhalsi alkometriin lukeman 1.88 promillea, lisäksi miehelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Janakkalassa lauantaina klo 23 aikaan partio pysäytti Turengintiellä henkilöauton, jota kuljetti noin 30-vuotias mies. Miehelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT