torstai, 30 toukokuun, 2024

Törkeä varkaus selvisi Vantaalla – kansalaisen vihje ratkaisevassa roolissa

Vantaa. Itä-Uudenmaan poliisissa on ollut tutkittavana 4.2. sunnuntai-iltana Vantaalla tapahtunut törkeä varkaus, missä Linjatiellä sijaitsevan yrityksen tiloihin murtauduttiin. Varkaiden matkaan lähti työkoneita ja työkaluja arviolta noin 150 000 euron arvosta.

– Teko oli tallentunut alueella sijaitsevien valvontakameroiden tallenteisiin, josta oli selkeästi nähtävissä epäiltyjen tekoon käyttämä valkoinen pakettiauto, kertoo rikosylikonstaapeli Janne Levälampi.  

Poliisi julkaisi tapahtuneesta tiedotteen 8.2. ja pyysi kansalaisilta havaintoja kyseisen auton liikkeistä ja sijainnista. Tiedot pyydettiin lähettämään poliisin sähköpostiin tai laittamalla WhatsApp -viestiä poliisin numeroon.

– Vihjeitä kansalaisilta tuli todella paljon ja siellä joukossa oli yksi ratkaiseva vihje. Ratkaisevan vihjeen ja poliisin omien esitutkintatoimien avulla pystyttiin selvittämään yhden epäillyn henkilöllisyys.  Kiitämme kansalaisia arvokkaasta avusta ja vihjeistä, joiden avulla esitutkintaa saatiin ratkaisevasti eteenpäin. Yksi tekijöistä on otettu kiinni epäiltynä törkeään varkauteen ja osa anastetusta omaisuudesta on saatu takaisin, Levälampi kertoo.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT