Turussa Kärsämäentien Lidlin pihalla tapahtui tänään n. klo 12.25. törkeä ryöstön yritys.

Poliisi epäilee, että vuonna 1994 syntynyt mies yritti ryöstää itselleen auton vuonna 1981 syntyneeltä naiselta. Teko kuitenkin keskeytyi ja tekijä pakeni Tampereentien Prisman pihalle, jossa hän on ollut tekemisissä Volvo -merkkisessä henkilöautossa istuneen miespuolisen henkilön kanssa. Volvo on kartanomallinen ja vaalea. Tekijä on tämän jälkeen poistunut Vanhaa Tampereentietä pitkin Kärsämäen tasoristeykseen suuntaan. Poliisi sai radan varrella olleen tekijän kiinni käskyttämällä. Mies on pidätetty.

Poliisi pyytää etenkin Volvon kuljettajaa ottamaan yhteyttä poliisiin. Poliisi pyytää myös muita mahdollisia todistajia ottamaan yhteyttä poliisiin. Poliisi on kiinnostunut myös mahdollisesta kuvamateriaalista. Todistajat ja vihjeet voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen: vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi

Myös tekoväline, jonkinlainen teräase, on kateissa.

Poliisi pyytää, että jos joku löytää mahdollisen tekovälineen kyseiseltä alueelta (Lidl piha – Tampereentien Prisma – Vanhan Tampereentien / Kärsämäen tasoristeys) on asiasta ilmoitettava hätäkeskukseen 112. Älä koske veitseen.

Aiheeseen liittyen