torstai, 29 helmikuun, 2024

Törkeitä asuntomurtoja Kuopiossa – liikemurrot Juankoskella ja Nilsiässä, havaintoja kaivataan

Kuopio. Poliisi sai 20.12.2023 klo 13:28 ilmoituksen asuntomurrosta Kuopion Haminamäentiellä. Ilmoittajan mukaan asuttuun asuntoon oli murtauduttu aamupäivän aikana asukkaiden poissa ollessa ja asunnon sisällä oli pengottu paikkoja. Poliisi suoritti rikospaikalla teknistä tutkintaa. Poliisille tuli klo 14:53 ja 16:16 aikoihin ilmoitukset myös kahdesta muusta samaan aikaan naapurustossa tehdystä asuntomurrosta. Asunnoista oli anastettu omaisuutta.

Kaikkia kolmea murtoa tutkitaan törkeinä varkauksina. Poliisi pyytää havaintoja 20.12.2023 klo 8-14 välisenä aikana Kuopiossa Haminamäentiellä liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista. Poliisi kehottaa Haminamäentiellä asuvia, mutta poissa kotoa olleita henkilöitä tarkastamaan oman asuntonsa tilanteen.

Tiedot ja havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

***

Juankoski/Nilsiä. Poliisilla on tutkittavana myös kaksi liikekiinteistöihin kohdistunutta rikosta. Poliisi sai ilmoituksen 21.12.2023 n. klo 05.00, että Juankoskella on rikottu Juankoskentie 22 osoitteessa sijaitsevan Bar Pataruukin ikkuna. Tutkinnassa on selvitetty, että teko on tehty hieman klo 04:30 jälkeen.

Noin klo 05:15 on Nilsiässä Nilsiäntie 66 osoitteessa sijaitsevan kauppaliikkeen ikkuna rikottu ja sisällä liikkeessä pengottu paikkoja. Poliisi on käynyt rikospaikoilla suorittamassa tutkintaa. Anastetun omaisuuden määrän ja laadun selvittäminen on vielä kesken.

Myös liikekiinteistömurtoihin liittyvät vihjeet ja havainnot pyydetään ilmoittamaan Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon tai vihjesähköpostiin.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT