Mikkeli. Lauantaina hieman klo 16 jälkeen oli VT 5:llä etelän suunnasta tultaessa noin kilometri ennen Pitkäjärven liittymää törmännyt pohjoisen suuntaan ajanut tumma vanhempi henkilöauto edellään ajaneen auton perään. Törmännyt auto oli tämän jälkeen paennut paikalta Mikkelin suuntaan. Törmänneessä autossa oli ollut ulkomaiset rekisterikilvet. Törmäyksen kohteeksi joutuneen auton perään tuli lieviä vaurioita eikä auton kuljettaja loukkaantunut tilanteessa.

Pieksämäki. Lauantai-iltana noin kello 20.55 oli Pieksämäen Keskuskadulla keskusurheilukentän kohdalla toista autoa ohittamassa olleen henkilöauton perä alkanut heittelehtiä ja osunut ohitettavaan autoon. Törmäyksen jälkeen ohittanut auto oli kiihdyttänyt paikalta pois Länsiväylän suuntaan. Ohittava auto oli ollut vanhempi porrasperäinen henkilöauto, jossa oli ollut tummennetut etu- ja takasivuikkunat. Ohitetussa autossa olleet henkilöt eivät loukkaantuneet törmäyksessä.

Poliisi pyytää törmänneiden autojen kuljettajia ilmoittamaan tietonsa poliisille sekä tapauksiin liittyviä mahdollisia silminnäkijähavaintoja tai muita vihjeitä Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimen numeroon 0295 415 232.

Aiheeseen liittyen