Masku. Poliisi kertoo saaneensa ilmoituksen Maskussa Kustavintiellä valo/puomiohjatun tasoristeyksen kohdalla tapahtuneesta peräänajosta maanantaina 20.1.2020 klo 16.35 aikaan. Tapahtumapaikalla selvisi, että kaksi henkilöautoa oli lähestynyt tasoristeystä Kustavin suunnasta kohti Raisiota ja etummainen auto oli hiljentänyt nopeuttaan, koska juna oli ylittämässä Kustavintietä. Taaimmainen auto sen sijaan ei hiljentänyt nopeuttaan, vaan törmäsi edellään olleeseen henkilöautoon. Taaimmaisen auton kuljettaja toimi vuonna 1991 syntynyt nainen, joka oli ajokiellossa. Tämän lisäksi naiselle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja bentsodiatsepiineille. Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Paimio. Poliisipartio oli suorittamassa liikenteenvalvontaa VT1:llä Paimiossa maanantaina 20.1.2020 klo 19.05 aikaan. Poliisipartion ohitti kovalla nopeudella henkilöauto. Partio lähti seuraamaan autoa ja mittasi sille keskituntinopeudeksi 153 km/h alueella, missä oli 100 km/h nopeusrajoitus. Ajoneuvon pysäyttämisen jälkeen ajoneuvon kuljettajana toiminut 1997 syntynyt nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Paimio. Poliisipartio oli suorittamassa liikenteenvalvontaa VT1:llä Paimiossa maanantaina 20.1.2020 klo 19.45 aikaan. Partiota vastaan ajoi 100 km/h alueella henkilöauto selvää ylinopeutta käyttäen. Poliisipartio kääntyi seuraamaan autoa ja mittasi sille keskituntinopeudeksi 158 km/h. Ajoneuvon pysäyttämisen jälkeen ajoneuvon kuljettajana toiminut 1985 syntynyt mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Aiheeseen liittyen