Hyvinkää. Itä-Uudenmaan poliisissa tutkitaan tapausta, jossa varkaiden matkaan lähti viime viikonloppuna, 20.3.2020 – 23.3.2020., välisenä aikana Hyvinkään Nukarinojantieltä traktori, tukkikärry ja klapikone. Anastetun omaisuuden yhteisarvo on noin 30 000 euroa.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa vihjeitä ja havaintoja anastetuista, kuvissa näkyvistä, koneista. Poliisin tietoon on tullut, että koneita saatettaisiin myös kaupata netissä.

Traktori on punainen Volvo BM Valmet 605 – merkkinen, vuosimallia 1984 ja sen rekisteritunnus on 819-VBC. Tukkikärry on sininen ja merkiltään Vreten ja siinä keltaiset tukkeja paikallaan pitävät piikit Kärryssä oli lisäksi Kjällman -merkkinen nostolaite. Klapikone oli merkiltään Esme.

Tapahtumapaikalla jääneen jälkien perusteella traktorilla on lähdetty ajamaan Kytäjäntielle ja sieltä Hyvinkään suuntaan.

Kaikki anastettuihin koneisiin liittyvät tiedot ja havainnot ovat nyt tärkeitä ja Itä-Uudenmaan poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki tiedot vihjepuhelimeen p. 0295 413 636 tai sähköpostilla vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi

Varastetut koneet. Kuva: Poliisi.

Aiheeseen liittyen