perjantai, 19 heinäkuun, 2024

Tukholman keskustassa ammuskeltiin sunnuntaina aamuyöllä

Ruotsi. Tukholman keskustassa on ollut 30.6. aamuyöllä ja aamulla laaja poliisioperaatio kaduilla tapahtuneen ammuskelun jälkeen. Useita katuja oli  liikenteeltä suljettu, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Useat ihmiset soittivat poliisille sunnuntaiyönä kello 02.45 epäilyttävästä ammuskelusta Tukholman keskustassa.

– On olemassa tietoa, joka viittaa siihen, että näin on tapahtunut, mutta en halua mennä siihen, mistä tarkkaan ottaen on kysymys, sanoo poliisin tiedottaja Carina Skagerlind SVT:lle.

Lehtien mukaan poliisi epäilee ampumisen tapahtuneen ulkona Mäster Samuelsgatanin ja Regeringsgatanin risteyksessä. Tapahtumaan liittyy asiakkaita täynnä ollut viereinen yökerho.

Ketään loukkaantuneita ei paikalta löydetty.

– Ne, jotka olivat siellä ravintolassa sisällä, joutuivat odottamaan turvallista ulospääsyä. He poistuivat tiloista myöhemmin takaoven kautta, Carina Skagerlind kertoo Aftonbladetille.

Lehdet kertovat, että poliisi löysi kadulta aseen. Poliisi myöntää tehneensä löydön tapahtumapaikalta.

– Olemme tehneet paikan päällä joitain löytöjä, mutta emme kerro tässä nyt tarkemmin, mitä ne ovat, Carina Skagerlind sanoo lehdille.

Poliisi käytti etsinnöissä myös helikopteria. Kyseiselle alueelle ja lähiteille pystytettiin yöllä tiesulkuja. Poliisi tiedottaa, että rajoitukset purettiin aamulla klo 07.

Tapaus luokitellaan tällä hetkellä murhan yritykseksi. Ketään ei ole pidätetty.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT