Turku. Lounais-Suomen poliisi on selvittänyt turkulaisessa ravintolassa heinäkuun alussa tapahtuneen joukkotappelun tapahtumien kulkua valvontakameratallenteiden avulla. Myös ravintolan henkilökuntaa on kuultu.

– Valvontakameroista saadun tiedon mukaan tappeluun osallistui noin 10–20 henkilöä. Epäiltyjen pahoinpitelyjen määrä on tällä hetkellä kuusi. Määrä voi muuttua tutkinnan edetessä, kertoo rikoskomisario Joachim Mattfolk.Poliisi on tunnistanut tallenteilta muutamia tappeluun osallistuneita henkilöitä. Yksikään henkilö ei ole kiinniotettuna eikä yhtäkään asianomistajaa ole vielä ilmaantunut.

– Toivomme tapahtuman silminnäkijöiltä lisää havaintoja. Myös asianomistajaksi itsensä kokevat voivat ilmoittautua, Mattfolk toteaa.

Vihjeitä ja havaintoja tapahtuneesta voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Tapausta tutkitaan tällä hetkellä rikosnimikkeillä vahingonteko, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen ja pahoinpitely, tiedottaa L-S poliisi.

Aiheeseen liittyen