Turku. Lounais-Suomen poliisi tiedottaa jatkavansa sunnuntaina 13.6. Turussa tapahtuneen väkivallanteon selvittämistä. Asiaa tutkitaan murhana ja murhan yrityksenä. Epäilty on alustavassa puhutuksessa myöntänyt tapahtumat pääpiirteittäin, kertoo poliisi.

Poliisi sai tehtävän Nummen kaupunginosassa sijaitsevaan yksityisasuntoon, mistä löytyi kaksi henkilöä: surmansa saanut mies ja vakavasti loukkaantunut nainen. Väkivaltarikoksen uhriksi joutuneet ovat 30–40-vuotiaita.

Poliisi sai epäillyn tekijän kiinni lähistöltä. Alustavassa puhutuksessa noin 30-vuotias mies on myöntänyt tapahtumat pääpiirteittäin.

– Henkilöt ovat tuttuja toisilleen, joten kyse on heidän välisistä suhteistaan. Esitutkinnassa on alustavasti selvinnyt, että väkivallan syynä on henkilöiden välinen riita-asia. Tapahtumista ei ole aiheutunut vaaraa sivullisille, sanoo tutkinnanjohtajana toimiva rikoskomisario Mika Paaer.

Poliisilla oli tapaukseen liittyen sunnuntaina operaatio Turun Nummessa. Lisäksi poliisi on tehnyt tapahtumapaikalla teknistä ja taktista tutkintaa.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen