Turku. Eilen 14.4. itapäivällä Turun kehätiellä tapahtui kaksi onnettomuutta. Osallisena yhteensä kuusi ajoneuvoa. Neljä henkilöä vietiin sairaalaan, kertoo Lounais-Suomen poliisi.

Ensimmäinen onnettomuus tapahtui iltapäivällä noin kello 15.15. Tapahtumapaikka oli Vahdontien liittymän kohdalla Helsingin suuntaan menevien kaistalla. Onnettomuudessa oli mukana neljä ajoneuvoa. Onnettomuuden seurauksena yhteensä kolme henkilöä kuljetettiin sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Poliisi oli tapahtumapaikalla ohjaamassa liikennettä ja suorittamassa tapahtumapaikkatutkintaa. Onnettomuuspaikalla oli käytössä vain yksi kaista, joka aiheutti Turun kehätielle merkittäviä ruuhkia. Poliisi epäilee tässä vaiheessa, että raskas ajoneuvo oli nostattanut Turun kehätielle pölypilven, jonka seurauksena muut autoilijat olivat joutuneet jarruttamaan äkillisesti. Tämän seurauksena oli aiheutunut neljän ajoneuvon ketjukolari.

***

Jälkimmäinen onnettomuus tapahtui reilun tunnin päästä ensimmäisestä onnettomuudesta. Onnettomuudessa Turun kehätielle aiheutuneen ruuhkan seurauksena raskas ajoneuvo oli jarruttanut edessä pysähtyneen jonon takia. Raskaan ajoneuvon perässä ajanut henkilöauton kuljettaja ei ollut tätä huomannut, vaan oli törmännyt edellä ajaneen perään. Henkilöauton kuljettaja kuljetettiin TYKS:iin tarkastukseen.

Poliisi on aloittanut onnettomuuksien syyn selvittämisen. Rattijuopumuksia ei epäillä.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen