Vantaa. Ulkomaalaistaustaisen mieshenkilön epäillään haastaneen riitaa useiden ravintolassa aikaa viettäneiden henkilöiden kanssa ja pahoinpidelleen kahta miestä. Mies oli ravintolan wc-tiloissa lyönyt äkkiarvaamatta toista asiakkaana ollutta mies takaa päin päähän ja kolauttanut hänen päänsä pesualtaaseen. Pahoinpidelty oli saanut pienen haavan kasvoihinsa ja ilmoittanut hakeutuvansa itse tarkistuttamaan vammansa. Hänen henkilöllisyytensä ei ole poliisin tiedossa.

Hieman myöhemmin sama riidanhaluinen mies oli lähestynyt seurassaan olleen toisen miehen kanssa aggressiivisesti ravintolassa asiakkaina olleita kahta miestä. Sama, jo aikaisemmin häiriköinyt mies, löi toista näistä kahdesta miehestä poskipäähän, toinen sai tilanteessa naarmun käteensä ja hänen paitansa repeytyi.

Ravintolan järjestyksenvalvojat saivat taltutettua häirikön ja laittoivat hänet käsirautoihin. Hänen kaverinsa pääse livahtamaan pois paikalta. Paikalle hälytetty poliisipartio toi miehen kiinni otettuna poliisilaitokselle. Hänen henkilöllisyyttään ei vielä ole saatu varmistettua.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen