Järvenpää. 24-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen myöhään lauantai-iltana kolmeen tapon yritykseen sekä vaaran aiheuttamiseen ja pahoinpitelyyn Järvenpäässä.

Poliisin partio sai tehtävän Järvenpään Harjutielle noin klo 22.30. Ilmoituksen mukaan kahta henkilöä oli puukotettu. Tehtävälle liittyi useita poliisin partioita, Helsingin koirapartio sekä ensihoidon yksikkö.

– Partioiden ollessa kohteessa epäilty ilmestyi asuntonsa parvekkeelle ja piti esillä kiväärimallista asetta. Tilanne saatiin melko pian kuitenkin rauhoittumaan ja epäilty saatiin ulos asunnosta käskyttämällä. Ase osoittautui ilmakivääriksi, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Krista Vallila.

Partioiden ollessa vielä kohteessa tehtävällä, hätäkeskukseen tuli soitto, missä nainen oli kertonut tulleensa puukotetuksi käsivarteen ja että hänen asunnossaan oli kaksi muutakin henkilöä, joita oli yritetty puukottaa.

– Epäilty on edelleen poliisin hallussa ja häntä esitetään tänään vangittavaksi epäiltynä edellä mainittuihin tapon yrityksiin ja vaaran aiheuttamiseen, Vallila toteaa.

Tapauksen esitutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen