torstai, 30 toukokuun, 2024

Useat sivulliset olivat vaarassa Juupajoen ammuskelijan pakoyrityksen aikana

Juupajoki. Useat sivulliset olivat tiistaina 16.4. vaarassa Pirkanmaalla murhasta epäillyn miehen pakomatkan aikana, kertoo Yle.

Keskusrikospoliisin tutkinnanjohtaja Jussi Luoto sanoo Yle:lle vaikuttavan siltä, että tapahtumissa myös sivulliset olivat vaarassa. Vaarassa olivat etenkin paikalle osunut bussi ja sen matkustajat ja henkilö tai henkilöt, joilta epäilty yritti ryöstää autoa.

Keskusrikospoliisi tutkii, osuiko bussiin laukauksia. Luoto ei kommentoi, uhattiinko sivullisia aseella.

Juupajoella oli iso poliisioperaatio tiistaina, kun mies ampui naista Juupajoella yksityisasunnossa. Ammuttu henkilö kuoli myöhemmin saamiinsa vammoihin.

Pysäyttämisensä jälkeen epäilty ampui poliisia kohti Ruovedellä. Myös poliisi joutui  käyttämään tilanteessa asetta, jonka seurauksena naisen murhasta epäilty Henri Pekka Juhani Åman kuoli.

1 KOMMENTTI

  1. Uhri oli sisarenyyttäreni joka asui Mäntässä. Vuosi siitä kun Åman pääsi vapaalle vankilasta entisistä rötöksistään, sen jälkeen he eivät olleet tekemisissä toistensa kanssa (piiritys Juupajoella), henkeen kohdistuva väkivalta. Nainen asui jo Mäntässä ja meni pakoon Åmania Juupajoelle olettaen olevansa turvassa siellä. Sisarentyttäreni asui Mäntässä kerrostalossa, jonka alakertaan oli pian muuttanut Åman 2-kymppisen naisystävänsä kanssa Kolhosta. Henkilö, jonka luo hän Juupajoelle meni turvaan tunsi Åmanin. Mistä Åman sai tietää että uhri oli hänen luonaan? Asunnon haltija oli poistunut asunnosta tunniksi ja sillä välin Åman teki karmaisevan tekonsa

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT