Liperin Korpivaarassa, Pöytälahdentiellä, oli murtauduttu kesämökkiin ja kesämökin ulkorakennuksiin perjantain kello 15 ja sunnuntaina kello 13 välisenä aikana. Kesämökistä oli anastettu pelikonsoli, metsästystakki ja Meidl-merkkinen mustat nahkaiset varsikengät kokoa 42,5.

Kontiolahden Lehmossa, Valimontiellä, oli murtauduttu kaivinkoneeseen sunnuntaina iltapäivällä noin kello 16.30.

Kiteen Kesälahden keskustassa, oli murtauduttu kahvilaan lauantain ja sunnuntain kello 13 välisenä aikana. Kahvilasta oli anastettu kassalipas, jossa oli ollut vähäinen määrä kolikoita. Kahvilan kanssa samassa pihapiirissa olevaan kiinteistöön oli yritetty murtautua siinä onnistumatta.

Kiteen Pajarinniemessä oli murtauduttu matkailukeskukseen lauantain kello 18 ja sunnuntain kello 8.30 välisenä aikana. Ravintolan kassakoneesta oli anastettu kassalipas ja siinä ollut vähäinen määrä kolikoita. Kassalipas oli löytynyt myöhemmin lähistöltä maastosta.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Aiheeseen liittyen