Outokumpu. Noin 30 -vuotiaan naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Outokummussa uuden vuoden aattona noin kello kuusitoista. Hänelle suoritettu huumausaineen pikatesti oli positiivinen. Nainen oli liikkeellä henkilöautolla vaikka hän oli ajokiellossa.

Liperi. Noin 25 -vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Liperissä noin kello 19. Poliisi sai ilmoituksen Kuopiontieltä suistuneesta ja valopylvääseen törmänneestä henkilöautosta. Kuljettaja puhalsi 1,45 promillea.

Joensuu. Noin 25 -vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Joensuussa Nurmeksentiellä uuden vuoden aattona noin kello 19.30. Hän puhalsi alkometriin tuloksen nolla, mutta hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.

Outokumpu. Noin 25 -vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Outokummussa uuden vuoden aattoon iltana hieman ennen kello kymmentä. Poliisi sai ilmoituksen ojaan ajaneesta autosta, ojaanajo paikalta löytyi auto mutta ei kuljettajaa. Poliisi tapasi kuljettajan myöhemmin yksityisasunnosta, kuljettaja puhalsi 1,63 promillea.

Juuka. Noin 45 -vuotias mies puhalsi 0,84 mg/l Juuassa Kolintiellä uudenvuodenpäivänä hieman ennen aamuneljää. Puhalluskokeen tulos vastaa noin 1,9 promillea. Hän kuljetti henkilöautoa, poliisi määräsi hänet ajokieltoon ja tutkii tapahtunutta törkeänä rattijuopumuksena.

Joensuulaisen noin parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Joensuun Uimaharjussa uuden vuoden päivän aamuna noin kello kuusi. Poliisi sai ilmoituksen tieltä suistuneesta henkilöautosta. Auton kuljettaja puhalsi alkometriin 1,5 promillea. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä rattijuopumuksena.

Nurmes. Noin 20 -vuotias mies oli häiriöksi Nurmeksessa asuinkiinteistön pihalla hieman ennen vuoden vaihtumista. Hän oli hakannut nyrkein ulkoseinää jolloin seinä oli vaurioitunut. Poliisi otti hänet kiinni häiriökäyttäytymisen vuoksi ja lähti kuljettamaan säilöön. Kuljetuksen aikana mies löi ja potki rikki poliisiauton kuljetustilan oven alareunan. Poliisi tutkii tapausta kahtena vahingontekona.

Joensuu. Noin 30 -vuotias nainen kuljetti henkilöautoa Joensuussa Ilomantsintiellä uuden vuoden aattona noin kello 23. Hän oli ajokiellossa, tämä hänen seitsemäs kerta kuljettaa ajoneuvoa ajokiellon aikana. Poliisi tutkii tapausta kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Aiheeseen liittyen