Seinäjoki. Torstaina aamuyöstä kolmen aikaan poliisi mittasi 18-vuotiaalle kuljettajalle Seinäjoen Joupissa 50 km/h rajoitusalueella 107 km/h nopeuden. Ajokortti lähtee pois kesäksi ja myöhemmin käräjiltä tulee maksettavaksi sakko. Tämmöinen palkinto on seurauksena tuon tyyppisestä ajamisesta, toteaa poliisi.

Seinäjoki. Lauantaina puoli kolmen aikaan aamuyöstä poliisipartiota vastaan tuli Seinäjoen keskustassa Ruukintiellä kaksi kilpaa ajanutta henkilöautoa, joiden nopeudeksi poliisi mittasi n 115 km/h nopeusrajoituksen ollessa 50 km/h.

Poliisi tavoitti välittömästi ajoneuvot ja niiden parikymppiset paikkakuntalaiset mieskuljettajat menettivät ajokorttinsa muutamaksi kuukaudeksi. Asian loppukäsittely tapahtuu tuomioistuimessa, jossa seurauksena on vähintään sakkorangaistus. Molemmissa autoissa oli mukana myös matkustajia. Tällaiset tapaukset ovat omiaan aiheuttamaan erittäin vakavia liikenneonnettomuuksia paitsi ylinopeutta ajaville itselleen, mutta myös sivullisille, poliisi muistuttaa.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen