Loppi. Poliisipartio havaitsi myöhään perjantai-iltana Hyvinkääntiellä hitaasti ajavan henkilöauton. Partio päätti pysäyttää kyseisen auton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen. Kuljettaja vaikutti päihtyneeltä, joten hänelle tehtiin huumapikatesti ja se oli positiivinen, kertoo poliisi.

Miehellä ei ollut mukana ajokorttia eikä muitakaan henkilöllisyyspapereita. Hän kertoi partiolle henkilötiedot, mutta poliisille heräsi epäilyn niistä, koska auton kyydissä ollut kuljettajan tyttöystäväksi esittäytynyt nainen ei muistanut tai tiennyt miehen sukunimeä. Kuljettaja toisti partiolle useasti toisen henkilötiedot, mutta putkaan laitettaessa hän lopulta kertoi omat henkilötietonsa.

Kolmekymppisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, huumausaineen käyttörikokseen ja väärien henkilötietojen antamiseen. Kyydissä olleen kolmekymppisen naisen puolestaan epäillään syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen, koska hänen hallustaan löytyi vähäinen määrä huumausaineita.

Aiheeseen liittyen