Vantaan Kivistössä tapahtui 21.12.2021 noin klo 20.15 pahoinpitely, missä uhri, 26 -vuotias nainen, sai sairaalahoitoa vaativia vammoja, kertoo poliisi.

Poliisin partio sai tehtävän Kivistöön kiireellisenä. Alkutietojen mukaan uhri oli soittanut hätäkeskukseen ja kertonut joutuneensa pahoinpitelyn uhriksi ja että häntä oli väkivalloin ja väkisin yritetty saada epäillyn asuntoon sisään.– Tapausta on tutkittu meillä Itä-Uudenmaan poliisissa rikosnimikkeillä pahoinpitely ja laiton uhkaus. Kuulusteluissa rikoksessa epäilty mies on tunnustanut pahoinpidelleensä uhria. Hän on myös kertonut nauttineena tapahtumapäivänä huumaavaa ainetta ja olleensa teon aikaan psykoosissa, kertoo komisario Paavo Ritari.

– Samaisen miehen epäillään syyllistyneen myös useisiin muihin pahoinpitelyrikoksiin lyhyen ajan sisällä. Epäilty oli samaisessa kuulustelussa tunnustanut myös nämä teot ja kertonut syyllistyneensä myös näihin pahoinpitelyihin psykoosin alaisena, Ritari jatkaa.

– Epäilty oli näitä kaikkia pahoinpitelyrikoksia tutkittaessa tukintavankeudessa noin kuukauden verran. Teimme tukinnan aikana tiivistä yhteistyötä terveysvirnaomaisten kanssa ja poliisin tekemien tutkintatoimien jälkeen epäilty päätyi terveysviranomaisten huostaan, toteaa Ritari.

Aiheeseen liittyen