torstai, 30 toukokuun, 2024

Vantaalla tapahtuneen vakavan väkivallanteon esitutkinta valmis

Vantaa. Itä-Uudenmaan poliisissa on ollut tutkittavana maaliskuun alussa Vantaalla tapahtunut vakava väkivallanteko, missä uhri sai teräaseella aiheutettuja, sairaalahoitoa vaativia vammoja.

– Tapahtumat sijoittuvat 4.3. maanantai-iltaan, Myyrmäessä sijaitsevan kauppakeskuksen läheisyyteen. Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen perusteella verinen mies oli ilmaantunut kauppakeskukseen sisälle ja ilmoittanut siellä työskentelevälle henkilölle, että häntä on puukotettu selkään. Poliisin partio antoi uhrille välitöntä ensiapua, jonka jälkeen hänet kuljetettiin sairaalaan hoidettavaksi, kertoo rikoskomisario Asko Sartanen.

– Tällaisiin yleisellä paikalla tapahtuneisiin väkivallantekoihin kohdistuu suuri selvittämisintressi, koska sillä on vaikutusta myös ihmisten turvallisuuden tunteeseen. Asian selvittämisessä tehtiin erilaisia tutkintatoimia muun muassa laite-etsintöjä. Epäilty oli esitukinnan alussa myös tutkintavankeudessa. Tapaus selvisi sinnikkään poliisin tutkinnan ja tiiviin syyttäjäyhteistyön myötä, toteaa Sartanen.

– Tapon yrityksenä tutkitun tapauksen esitutkinta on nyt saatu valmiiksi ja se on lähdössä syyttäjälle syyteharkintaan, sanoo Sartanen.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT