lauantai, 20 huhtikuun, 2024

Vantaan Viertolassa aamulla tapahtuneen ampumavälikohtauksen tutkinta etenee

Vantaan Viertolan koulussa, Jokirannan toimipisteessä tänään 2.4.2024 aamuyhdeksältä tapahtuneen ampumavälikohtauksen tutkinta etenee Itä-Uudenmaan poliisissa.

– Ampumavälikohtauksen osalliset ovat kaikki kuudesluokkalaisia. Yksi uhreista menehtyi tapahtumapaikalla, kaksi uhreista toimitettiin sairaalahoitoon. Molempien sairaalaan toimittujen uhrien vammat ovat erittäin vakavia, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Marko Särkkä.

Poliisi on päässyt kuulemaan rikolliseen tekoon epäiltyä. Tutkinta jatkuu tulevina päivinä osallisten sekä silminnäkijöiden kuulemisilla.  Poliisi on tehnyt koululla teknistä tutkintaa, joka jatkuu myös huomenna.

– Poliisi selvittää muun muassa teon motiivia sekä tapahtuneeseen johtaneita syitä, Särkkä sanoo.

Vantaan kaupunki on tiedottanut asiasta omilla verkkosivuillaan. Tiedotteeseen on koottu lapsille, nuorille ja aikuisille kriisiapua tarjoavat tahot. Ampumavälikohtaus Viertolan koululla 2.4. – tukea saatavilla lapsille, nuorille ja huoltajille  | Vantaa

Poliisin aikaisemmin julkaisema vihjepuhelinnumero korjattu

Poliisin aikaisemmin julkaisema vihjepuhelinnumero on korjattu oikeaan muotoon. Aikaisempaan tiedotteeseen oli vahingossa päätynyt väärä puhelinnumero.

Mahdolliset silminnäkijähavainnot voi ilmoittaa numeroon 0295 436 442 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi. Puhelimeen voi soittaa tänään 2. huhtikuuta kello 21 asti ja huomenna keskiviikkona kello 8-21. Poliisi pahoittelee virhettä.

1 KOMMENTTI

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT